Design trends

Propuneri pentru amenajarea unei băi stilate

Camera de baie este, probabil, cea mai potrivită încăpere pentru momentele de liniște și relaxare.

De aceea, modul cum o decorezi reflectă felul cum te vei simți în ea.

Dacă îți dorești ca baia ta să transmită o anumită stare de spirit, noi venim cu propunerile.

Tu alegi doar cum vrei să te simți. Noi te ajutăm să creezi cele mai potrivite combinații estetice și cromatice, pentru ca oaza de armonie din baie, să nu mai fie doar un vis.

Pentru că uneori inspirația se lasă așteptată, îți propunem câteva direcții de care poți ține cont în amenajarea băii tale.

  1. Folosește nuanțele neutre

Nuanţele neutre, de bej și crem, încurajează destinderea. Dacă îţi doreşti ca baia ta să transmită calm, e recomandat să optezi pentru tonuri liniştitoare în schimbul culorilor stridente. Colecția SUNNYDUST (link) vine cu nuanțele calde de bej și gri, care vor aduce liniștea zilelor senine și vor pofti soarele să intre în baia ta.

  1. Stilul clasic nu se demodează niciodată

Decorarea băii în stil clasic este atemporală și se potrivește în orice locuință, indiferent de design. Dacă alegi acest decor în baie, este indicat să optezi pentru culori prețioase, o cadă freestanding (link căzi Wellis) elegantă, elemente și mobilier din lemn. Important este ca, în final, întregul decor să aibă un aspect elegant, chiar cu detalii luxuriante.

  1. Pariază pe oglinda generoasă

Baia e locul în care te întâlneşti cu tine şi prin intermediul oglinzii. Dacă dimensiunile camerei de baie sunt limitate, ar putea fi o idee bună să alegi o oglindă mare care să amplifice spaţiul. În plus, acestea aduc decorului un aer modern şi pot fi încadrate în rame care să completeze stilul amenajării.

  1. Aspectul marmurei este atemporal

Marmura a reprezentat întotdeauna marca bunului gust, a păstrat farmecul atemporal, frumusețea și eleganța austeră, caracteristici care au făcut să fie printre materialele cele mai populare și sofisticate din industria home deco.

Marmura este un material nobil, dar foarte costisitor și destul de greu de utilizat și de curățat. De aceea gresia cu aspect de marmură reprezintă o alternativa excelentă.

Colecția ARTSTONE (link) reprezintă o interpretare fidelă și inovatoare a marmurei naturale, care va evidenția stilul unic al clasicului atemporal, în orice interior.

  1. Obiecte sanitare colorate

Noile trenduri în materie de obiecte sanitare aduc viață, bun gust și rafinament în baia ta. Poți alege culori vii sau pastelate pentru vasul WC, lavoar sau cadă. Colecțiile noi de la Dalet (link) vor da personalitate băii și o vor face remarcată.

  1. Accesorii și decorațiuni

Asemeni unei ținute lipsite de accesorii, baia poate deveni banală dacă nu folosești elemente decorative care s-o pună în evidență. Te poți gândi la un corp de ilumitat cu model deosebit, la un covoraș de baie colorat, la baterii aurii, negre sau de culoarea bronzului.

Baia reprezintă sanctuarul tău de liniște și calm, un spațiu al echilibrului și al împlinirii.

Amenajează-o în așa fel încât să te reprezinte și să te regăsești în fiecare element pe care l-ai pus acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *