Politica de livrare

Livrarea produselor se realizează prin flota Vivohaus și servicii de curierat
Livrăm produsele comandate de pe site-ul vivohaus.ro pe întreg teritoriul României, din magazinul Vivohaus sau depozitul Vivohaus. Produsele comandate se livrează utilizând flota proprie Vivohaus sau servicii de curierat.
Atunci când plasați o comandă de produse din sfera materialelor de construcții este cel mai probabil ca livrarea să se efectueze prin:

🗸 Serviciul de curierat, comanda sub 150 kg

🗸 Pallex/Bursa de transport, comanda peste 150 kg , aceste produse fiind deseori grele sau agabaritice și necesitând transport specializat cu o flotă adecvată.

🗸 Flota Vivohaus – pe raza judetelor Maramures, Cluj, Bihor, Bistrita-Nasaud si Salaj

Dupa plasarea comenzii in termen de 24 ore ( zile lucratoare) veti fi contactat de catre un reprezentat Vivohaus pentru confirmarea comenzii si pentru comunicarea costului de transport. Totodata, daca nu avem confirmarea dumneavoastra pentru comanda aceasta nu va fi expediata.
În funcție de produsele comandate, pot exista situații în care acestea vor ajunge la dumneavoastră prin mai multe livrări – prin flota Vivohaus, prin servicii de curierat sau ambele.
Va rugăm de asemenea să asigurați calea de acces până la locul de descărcare, precum și personal pentru descărcarea materialelor din mijloacele de transport într un timp adecvat fiecărei situații.
Asigurăm transportul oriunde in România cu excepția drumurilor care nu permit accesul mașinilor de mare tonaj, a celor forestiere și impracticabile sau a drumurilor care pot pune în pericol atât angajații cât și vehiculul care transportă comanda.
Asiguram transport gratuit pe raza judetelor Maramures, Cluj, Bihor, Bistrita-Nasaud si Salaj la comenzi de minim 10.000 lei. Produsele care se gasesc in categoria materialelor grele (caramida, tigla etc) au nevoie de un transport specializat de aceea ele nu intra in oferta de transport gratuit oferit pentru comenzi de minim 10.000 lei si de aceea costul transportului o sa fie comunicat ulterior.
**Responsabilitatea curierului Vivohaus este să aducă produsele comandate la adresa menționata în formularul de comandă completat la plasare comenzii. În atribuțiile sale nu intră descărcarea, manipularea sau aducerea produselor grele și foarte grele în interiorul scărilor de bloc sau la etajele superioare ale imobilului.
Comenzile pentru faianta, gresie, parchet, piatra, pavaj si alte produse se expediaza doar paletizat iar costul de transport variaza in functie de greutatea comenzii, paletizare si adresa de livrare. In acest caz, costul de livrare o sa fie comunicat in momentul confirmarii comenzii.

Termenul de livrare al produselor comandate
Livrările cu flota proprie Vivohaus, pe raza judetelor Maramures, Cluj, Bihor, Bistrita-Nasaud si Salaj la comenzi de minim 10.000 lei , se realizează în aproximativ 5-6 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii daca intreaga marfa este disponibila in depozitul Vivohaus.
Livrările prin servicii de curierat se realizeaza în aproximativ 2-4 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii pentru plățile ramburs(la livrare) și card bancar online; 2-4 zile lucrătoare de la confirmarea plății pentru comenzile la care ați ales metodă de plată prin transfer bancar, daca intreaga marfa este disponibila in depozitul Vivohaus.
În situațiile excepționale în care livrarea poate dura mai mult datorită unor situații neprevăzute veți fi contactat telefonic.
Pentru produsele care nu sunt pe stoc in momentul comenzii termenul de livrare va fi comunicat ulterior de catre un reprezentat Vivohaus.

Costurile de transport
Am eficientizat serviciul de transport astfel încât fiecare client Vivohaus să se bucure
de transport cel mai mic preț posibil de livrare.

Cand beneficiați de transport gratuit prin flota Vivohaus?

Livrare gratuitain orasele: Baia Mare, Borsa, Sighetu Marmatiei, Oradea, Satu Mare, Carei, Bistritia, Zalau, Cluj Napoca, Dej, Gherla.             

*Produsele din categoria materialelor grele (caramida, tigla etc) au nevoie de un transport specializat de aceea ele nu intra in oferta de transport gratuit oferit pentru comenzi de minim 10.000 lei si de aceea costul transportului o sa fie comunicat ulterior.   

Pentru comenzile livrate prin curier, costul de transport depinde de valoarea comenzii, greutatea produselor comandate si adresa de livrare.
Totodata, comanda se poate ridica personal din depozitul nostru Vivohaus fara nici un cost al livrarii dupa o confimare in prealabil.

  • Meniu
  • Categorii

Cos cumparaturi

inchide

Autentificare

inchide
Scroll To Top