Design trends

De ce sunt importante serviciile unui designer de interior?

Într-o lume monotonă și grăbită, te îndemnăm să ai o viziune curajoasă şi orientată spre neconvenţional.

De la forme, texturi și reflexii, până la piesele de mobilier, atenția la detalii face diferența.

Dacă îţi doreşti o locuință cum nu sunt multe, apelează la serviciile unui designer de interior.

De ce este important acest lucru? Pentru că suntem unici, iar asta se vede nu doar prin noi înșine, ci și prin spațiul în care locuim. De aceea ne dorim modele de design individualizate și facem alegeri care se remarcă și sunt remarcate.

Vei spune că serviciile unui designer de interior sunt scumpe și te gândești că o soluție pentru a economisi bani este să amenajezi după bunul plac, fără să consulți un specialist. Acest raționament este fals deoarece timpul alocat procesului și lipsa cunoștințelor în domeniu, nu vor duce la rezultatele uimitoare pe care cu siguranță ți le dorești. Angajând un designer de interior, economisești bani, timp, efort și energie și beneficiezi în același timp, de un decor unic personalizat stilului tău.

Ceea ce un poate fi ignorat este faptul că frumusețea ne inspiră și ne condiționează starea de spirit. Din acest motiv un profesionist al frumuseții, un arhitect sau un designer de interior are acele instrumente care îndeplinesc un singur scop – satisfac nevoia ta de inedit și frumos.

Avantajele de care te bucuri atunci când alegi colaborarea cu un designer

  1. Designerul de interior are experiența și creativitatea necesare pentru a crea spații funcționale, reușind să maximizeze aspectele pozitive și să minimizeze aspectele negative ale încăperilor.
  1. Un designer de interior va face o evaluare profesionistă a situației spațiului tău, ceea ce va duce la un plan de acțiune solid. Un designer oferă o pereche de ochi în plus, ochi care sunt antrenați să vadă și să observe lucruri pe care tu s-ar putea să un le vezi.
  1. Designerul va ține cont de bugetul pe care i-l dai și va economisi timp și efort pentru că el știe deja unde să caute resursele necesare pentru tot ce are legătură cu proiectul tău. Angajarea unui designer te poate ajuta să eviți greșelile costisitoare și să adaugi valoare proprietății tale.
  1. Un designer are contacte de la furnizori calificați, ceea ce îți va economisi timp și dureri de cap atunci când încerci să identifici locuri de unde să procuri materiale, instalatori sau electricieni.
  1. Designerul de interior este un vizionar, este un artist care simte spațiul și își imaginează în câteva secunde cum ar putea să arate designul final. Va ști să pună în valoare spațiul pentru amenajarea dormitorului, va avea soluții pentru bucătăria de vis pe care ți-o dorești, va pune culoare și strălucire în baia ta.

De la nuanţe până la stiluri de amenajare, amprenta ultimului an, ne reorganizează ideile în privinţa designului interior.

După un an care ne-a provocat şi ne-a arătat cu adevărat însemnătatea lui ”acasă”, am învăţat, poate, să acordăm importanţă lucrurilor care contează cu adevărat.

Vom alege chibzuit obiectele care au însemnătate şi rezonează cu felul nostru de a fi. Vom căuta, mai degrabă, experienţa în schimbul esteticului gol. Vom sprijini creatorii din jurul nostru, vom aprecia fiecare detaliu, ne vom asculta mai mult glasul interior.

Te sfătuim să faci și tu la fel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *